14 dagen bedenktermijn
Toch niet tevreden met je aankoop? Bij Braynode kun je binnen 14 dagen na de factuurdatum een product gewoon retourneren.

Retour verpakking
Het is van belang dat het product compleet en in de originele verpakking wordt teruggezonden (i.v.m. breuk  dient de retourzending op gelijke wijze te worden beschermd zoals het was verzonden).

Gebroken door transport
Indien het artikel gebroken aankomt door transport, dan dient u hier binnen 2 dagen melding van te maken. Wij sturen dezelfde dag kosteloos een zelfde artikel.
Artikelen die na deze periode worden aangemeld kunnen wij  helaas niet meer terugnemen.

Retour procedure
Stap 1: Zorg dat de bestelling weer ongebruikt in de originele verpakking wordt gedaan.
Stap 2: Mail ons dat je de bestelling retour stuurt (info@braynode.com)
Stap 3: Het verschuldigde bedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort op je tegenrekening.

Retourneren kan naar:
Braynode
Zandzwaluw 27
5658 AS  Eindhoven
Nederland

Kosten
De portokosten voor het retourneren van producten zijn voor eigen rekening. Wanneer de retour het resultaat is van een vergissing aan onze zijde of door transportbreuk  nemen wij vanzelfsprekend de kosten voor onze rekening. Als je een volledige bestelling retourneert, ontvang je het volledige aankoopbedrag van de producten retour. Indien je een gedeeltelijke bestelling retourneert ontvang je alleen het aankoopbedrag van het geretourneerde product retour.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling.

Mocht je aanspraak willen maken op garantie stuur ons een mail op:
info@braynode.com