Design Schaal Glas

Ieder interieur komt beter tot zijn recht in combinatie met woonaccessoires. Of het nu in de Industriële, hotel chique, metropolitan of een van de vele andere populaire stijlen is. Met de design schaal glas van Braynode geef je een elegante toevoeging aan jouw favoriete interieurstijl. Doordat voor de design schaal glas als materiaal gebruikt wordt geeft het in het ontwerp unieke mogelijkheden tot variatie en design. De speciale glastechniek die wordt toegepast op de design schaal glas geeft het een mooie metallic achtige glans en diepte vorming. Juist daarom past de Braynode design schaal glas perfect in jouw persoonlijke luxe interieur stijl. En is de design schaal glas een ware eyecatcher in je interieur door de verschillende kleureffecten die door de gebruikte glastechnieken mooi tot zijn recht komen. 

Ook is de design schaal glas in de “Elegant” design line verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleurcombinaties. Dus welke interieurstijl ook het beste bij jou past, de Braynode schalen zijn beschikbaar in kleurcombinaties die ook perfect matchen in jouw interieur. 

Vul hieronder je e-mail in en blijf op de hoogte voor meer inspiratie over onder andere verschillende interieurstijlen. Zoals de populaire Scandinavische stijl, Metropolitan stijl (ook wel Eric Kuster stijl), Industriële interieurstijl en houd je e-mail in de gaten voor verschillende andere exclusieve initiatieven, nieuwste designs en most trending woonaccessoires. 

 

  _____ E-mail*  ( Meld je ook aan)     Of ga meteen naar de webshop om de design schaal glas te shoppen.