Tafelaccessoires

Bij het stylen van een interieur, met name in de eet en woonkamer, wordt er veel gebruik gemaakt van decoratieve tafelaccessoires. Je kunt natuurlijk denken aan een mooie vaas, dienbladen, glazen en kaarsen. Maar ook een stijlvolle schaal vervult prachtig zijn rol als tafelaccessoire in de eetkamer. Het voordeel van een luxe schaal voor op tafel is dat deze meerdere functies kan dienen. Praktisch gezien kan de schaal als fruitschaal worden gepresenteerd. Maar ook als kunstobject zijn tafelaccessoires zoals deze schalen perfect te gebruiken door de elegante designs en afwerkingen. Bovendien kun je naast een chique schaal nog verschillende aanvullende of losse tafeldecoraties toevoegen om jouw persoonlijke tafelkeuze nog meer tot zijn recht te laten komen als ware eyecatcher in de kamer.

Door de opmerkelijke glazen designs van tafelaccessoires als deze heb je direct een unieke toevoeging in je interieur. Of je nu van een Industriële, moderne of eerder Erik Kuster style houdt. door de verkrijgbaarheid in verschillende kleurcombinaties biedt Braynode de oplossing voor vrijwel elk soort interieur.  

Vul hieronder je e-mail in en krijg de mogelijkheid om meer inspiratie, exclusieve initiatieven en informatie over de nieuwste designs te ontvangen wanneer deze uitgebracht worden. Of shop meteen in de webshop tafelaccessoires in jouw favoriete design.