Fruitschaal

De decoratieve schaal van Braynode is multifunctioneel en kan ook heel goed worden gebruikt als fruitschaal. Allereerst vormt de schaal in combinatie met vers fruit als decoratie een mooi object voor in de woonkamer of keuken. 

Door zowel functie en design te combineren leidt het gebruik maken van een decoratieve schaal voor een waar optisch hoogtepunt in de eetkamer. 

Tevens bieden fruitschalen ook een stimulans voor gezonde eetgewoonten door middel van de mooie presentatie van lekkere en gezonde fruitsoorten. Het voordeel van fruit tentoonstellen in een elegante decoratieve schaal is dat er telkens een kleine verandering plaatsvindt in de eyecatcher in je eetkamer. Aangezien fruit gezond is en we tenminste twee stuks per dag zouden moeten eten, wordt de fruitschaal continu aangevuld en afgewisseld met andere fruitsoorten. Deze gezonde fruitsoorten geven natuurlijk elk weer net een ander beeld aan de uitstraling van het accessoire. De decoratieve schaal van Braynode is van glas en door de mooie afwerking van het accessoire is het ideaal om te gebruiken als fruitschaal doordat deze ook zeer makkelijk schoon te maken is. 

Vul hieronder je e-mail in en krijg de mogelijkheid om meer inspiratie, exclusieve initiatieven en nieuwe designs te ontvangen wanneer deze uitgebracht worden. Of shop meteen in de webshop de decoratieve schaal in jouw favoriete design.