Design Schaal Glas

Ieder interieur komt beter tot zijn recht in combinatie met woonaccessoires. Of het nu in de Industriële, Hotel Chique, Metropolitan of een van de vele andere populaire stijlen is. Met de design schaal glas van Braynode geef je een elegante toevoeging aan jouw favoriete interieurstijl. Doordat voor de design schaal glas als materiaal wordt gebruikt geeft het ontwerp unieke mogelijkheden tot variatie en design. De speciale glastechniek die wordt toegepast op de schaal geeft het accessoire een mooie metallic achtige glans en diepte vorming. Juist daarom past de Braynode glazen design schaal perfect in jouw persoonlijke luxe interieur stijl. En is deze decoratieve schaal een ware eyecatcher in je interieur door de verschillende kleureffecten die door de gebruikte glastechnieken mooi tot zijn recht komen.

Daarnaast is de luxe decoratieschaal multifunctioneel en kun je het zowel vrijstaand of in combinatie met andere woonaccessoires presenteren. De schaal kan ook gevuld worden met decoratiestenen of stijlvolle kaarsen en kan zelfs gebruikt worden als chique fruitschaal.

Ook is de design schaal glas in de “Elegant” design line verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleurcombinaties. Dus welke interieurstijl ook het beste bij jou past, de Braynode schalen zijn verkrijgbaar in designs die ook perfect matchen in jouw interieur. Van een strakke decoratieschaal zwart gekleurd met een mooie zilveren glans tot aan een decoratieschaal goud gekleurd van buiten met een unieke mix van stralende kleurtinten blauw, grijs, goud en wit. De decoratieve schaal in jouw persoonlijke favoriete glansrijke kleur is verkrijgbaar in de collectie.

Vul hieronder je e-mail in en krijg de mogelijkheid om meer inspiratie, exclusieve initiatieven en nieuwe designs te ontvangen wanneer deze uitgebracht worden. Of bekijk meteen de webshop om te shoppen.