Decoratieschaal

Niks is leuker dan het personaliseren van je eigen interieur en het zorgen voor een ware sfeerbeleving in de woonruimte. Verschillende decoratieve accessoires kunnen erbij helpen om dit warme complete gevoel van thuis te creëren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld mooie vazen, design boeken, stijlvolle kaarsen of natuurlijk een elegante decoratieschaal. De luxe Braynode decoratieschaal past perfect in verschillende trending en moderne interieur stijlen zoals de welbekende Eric Kuster style (Metropolitan). Maar natuurlijk ook in andere veel gekozen stijlen als hotel chique, industrieel of urban modern.

Doordat de decoratieschaal verkrijgbaar is in zeven unieke designs heb je bij Braynode altijd de mogelijkheid om passende woonaccessoires te vinden. En deze sluit daardoor perfect aan op jouw persoonlijke favoriete kleurtinten in je interieur. Een decoratieschaal op zichzelf volstaat natuurlijk al als een prachtig luxe object in de woonkamer of andere delen van de woonruimte, maar kan ook gecombineerd worden met stijlvolle kaarsen of decoratieve stenen. 

Vul hieronder je e-mail in en krijg de mogelijkheid om meer inspiratie, exclusieve initiatieven en nieuwe designs te ontvangen wanneer deze uitgebracht worden. Of shop meteen in de webshop de decoratieve schaal in jouw favoriete design.