Deco schaal

Een aantal jaar geleden was de Eric Kuster stijl een van de meest opkomende stijlen in de interieur wereld en woontrends. Inmiddels is het merk Eric Kuster en de luxe metropolitan achtige stijl uitgegroeid tot een welbekende en veel gebruikte interieur stijl. Er wordt vaak gebruik gemaakt van vele mooie en stijlvolle glans objecten in een Eric Kuster interieur. Ook  is de stijl herkenbaar aan kleuren zoals zwart, wit, grijs, bruin, metallic en mooie donkerblauwe en donkerpaarse tinten. De woonaccessoires vullen de strakke glamoureuze inrichting perfect aan doordat Eric Kuster accessoires geïnspireerd zijn uit de vele avontuurlijke reizen die hij maakt. “Mijn interieurs zijn stoer en mannelijk en heel internationaal. Ik breng graag elementen aan uit andere werelddelen, zoals kunst of accessoires uit Afrika. Mijn klanten reizen namelijk veel.” – Eric Kuster.

De Braynode decoratie schaal sluit perfect aan op de Metropolitan luxury stijl. Waarmee de Eric Kuster style flink wat interieurs heeft omgetoverd tot een prachtig thuis vol met luxe, elegantie en exclusiviteit.

Vul hieronder je e-mail in en krijg de mogelijkheid om meer inspiratie, exclusieve initiatieven en nieuwe designs te ontvangen wanneer deze uitgebracht worden. Of shop meteen in de webshop de decoratieve schaal in jouw favoriete design.